[客 岛] Terminals "vrijwillige"

[客 岛] Terminals "vrijwillige"

Onlangs is de Verenigde Staten om vertrouwelijke gegevens binnen een termijn van meerdere halfgeleider bedrijven ingediend, zoals verhoogde chip supply chain. Dit is een wereldwijd. De deadline op 8 november is gearriveerd. Amerikaanse regering website toont aan dat Taiwan Zuid-Korea bedrijven zoals TSMC, Universal, zon Moonlight, en Universal Crystal en Samsung, SK Hercules zijn "opgesloten". Na deze bedrijven lijken te "actieve reactie" te zijn, het is eigenlijk een hulpeloos realiteit: Ik heb ondervonden zo’n "World Overbart President" in de Verenigde Staten, alleen worden geteeld.

TSMC (kaart bron: network) Een interessant ding is dat het een sterke vertrouwelijke gegevens De Amerikaanse regering wordt vertekend door deze bedrijven "vrijwillig"..

Op 23 september, het Amerikaanse ministerie van Handel uitgegeven een bericht van "Semiconductor Supply Chain Onthulling van het risico", riep de bevordering van de informatie verspreiding van de supply chain, die "vrijwillig", "vrijwillige" "vrijwillig" in de semiconductor supply chain. Gegevens en informatie. Het verzamelen van informatie als van 8 november. Het is "Ge?nteresseerd", is het "vrijwillig", hoe, heb je niet gedwongen? Maar kan bedrijven kunnen niet "niet ge?nteresseerd" of "niet willen"? US Commerce Minister Gina Raymond zei in een interview met Reuters: "Als het bedrijf niet bereid is zich te onderwerpen, zijn er vele andere manieren om in ons beleid gereedschapskist … Ik hoop het niet te gaan naar de stap.

"Take a look! Dit is niet de eerste om de armen te zien, de huid is echt dik, is het geen wonder dat Taiwan netizen satiries. De Verenigde Staten zullen herdefini?ren" vrijwillig". Hey! Samsung, Terminal elektriciteit, als je ontvoerd door de Verenigde Staten Blinking China Taiwan-gebruikers (Bron: Network). Twee paren van halfgeleider-industrie de gegevens van afzuigkappen omvat in hoofdzaak: 26 bedrijven, inventaris, klantinformatie, technische knooppunten, productie plannen, goede producten, materialen en de aankoop van apparatuur, etc . in de afgelopen 3 jaar, zijn betrokken bij de kern van het vertrouwen van de ondernemingen.

Hoe belangrijk is deze gegevens? Voor de halfgeleider-industrie, inventaris is een belangrijke chip met de bovenloop van de corporate koopje, en het product tarief kan bedrijven helpen om de werken en de kosten, die "bottom kaarten" zijn in de concurrentie op de markt te schatten.

Nu dat de kaart wordt gezien, als de Amerikaanse regering "vrijwillig" zullen deze bottom kaarten "informatie" om lokale bedrijven te geven, niet-prachtige lokale ondernemingen neer op "naakt" in de voorkant van klanten en concurrenten VS, verloor bijna elke onderhandelingspositie vermogen ..

En de Amerikaanse regering heeft een naam in de "informatie circulatie" enterprise lijst te versterken, is er een grote klant van Taiwan, en een grote klant van de elektrische stroom, de concurrenten van Intel, de laatste twee zijn Amerikaanse bedrijven.

Erger is dat de halfgeleider-bedrijven zijn "informatie link verwijst" van de hele chip-industrie keten. De Amerikaanse overheid kan niet alleen de bovenste kaarten van de tablet, maar ook grijpen ze met de handel gegevens van klanten met andere landen. Omdat de chip capaciteit is meer dan een of twee jaar, kan de Amerikaanse overheid te bepalen welke landen actief kunnen ontwikkelen op het gebied van ontwikkeling, en sommige bedrijven hebben de eigen tools voor potenti?le concurrenten. Hit. Voor de Amerikaanse regering, de muttoned gegevens soldeer, en de wereld is als co-vilt. Hoewel Taimu Electronics werden gedwongen om "gefactureerd", hebben ze geen informatie over klanten – ze waren aangetast als rente kwesties, zodat klanten waren aangetast, maar het bedrijf zou niet blijven om het te doen? (Figuur Bron: CCTV) Drie denkt u dat de gegevens veilig zijn? Oh, een wens.

"Vandaag de dag, de vijf steden zijn gesneden morgen, en zij zullen de tien steden snijden morgen, en dan zullen ze slapen in de avond.

"De inbraak van de Verenigde Staten is geen wereldwijde chip supply chain stabiliteit, maar de Verenigde Staten. 2020 de epidemie" is Black Swan" de wereldwijde industrie herbouwd, maar het heeft scherpe vraag naar elektronische producten wordt veroorzaakt, zoals mobiele telefoons en computers.

Aan de kant van de vraag, het is de globale "kern tekort", dat is traag vanwege de traagheid van de epidemie. In de Verenigde Staten ontwikkeld in de auto-industrie, veel fabrieken kan niet worden geopend werk te wijten aan "verfijning", en op elk gewenst moment, is er een risico van ontslagen, ga de straat op, zodat Amerikaanse politici zijn verouderd. Aangezien het ontbreekt, kunnen de Verenigde Staten zich niet kunnen maken? Na een paar inventaris, vond ik dat, omdat de productie van chips winst is laag, het is te moeilijk, de Verenigde Staten actief de overdracht van de productie van chips link naar Oost-Azi?, en behoudt alleen een hoge toegevoegde waarde chip design schakels. Vandaag de dag, alleen het marktaandeel van PTD is goed voor de wereld, en de Samsung is%. (Figuur Bron: CCTV) chip vervaardigen, lange cyclus, hoge drempel, zodra het ontbreken, is het moeilijk om goed te maken in een korte tijd, een "kern" maakt Amerikaanse politici meer "hartkloppingen".

Versnellen de chip industrie te keren naar de Verenigde Staten te zorgen voor de veiligheid van de keten is de kern oproep achter de Verenigde Staten. Testament elektriciteit heeft dit probleem ook gerealiseerd.

Op 15 mei 2020 Taixia Electric Hero gooide $ 12 miljard naar de Verenigde Staten voor het opzetten van een fabriek.

Hoewel de kosten van de Verenigde Staten is 50% hoger dan dat in zijn land, is het waarschijnlijk de "bescherming fee" dat is waarschijnlijk in de TSME.

Het blijkt dat de Verenigde Staten het net niet openen omdat deze bescherming vergoeding. Ongeacht de "Type Type", is het onmogelijk om de situatie van de "meest halfgeleiders productiecapaciteit in Oost-Azi?" te veranderen.

"Het nemen van de situatie in Qin, het salaris en het salaris, is het salaris niet uitgeput." Van Toshiba in Japan, Frankrijk, Alstom, China Huawei, de Verenigde Staten is het doel van de Verenigde Staten.

Als de zon staat te wachten in de toekomst, de grote kans is een moeilijke situatie. Tekst / Snail Taoist Editor / Yun Ge Bron / Heroes WeChat algemene nummer: 扈 扈 翼, 再 尔 江 合 买 买.