[Review Line] Zhongan Times: onjuiste technologie om te innoveren, een soepele werking van de economie te bevorderen

[Review Line] Zhongan Times: onjuiste technologie om te innoveren, een soepele werking van de economie te bevorderen

  Op 21e gaf het ministerie van Wetenschap en Technologie de "Sommige maatregelen voor sociale innovatie-ondersteuningscomponenten en leveringsactiviteiten" (hierna "maatregelen" genoemd).

"Maatregelen" lanceerde negen aspecten van 18 specifieke maatregelen, waaronder het lanceren van de implementatie van de Sleutel Special Project "Science and Technology Assistance Economy 2020", implementeert de innovatie en ontwikkeling van op technologie gebaseerde kmo’s.

  Wetenschap en technologie-innovatie is een belangrijke steun voor de bevordering van voltooiing van het herstel, waarborgt de economie, en doet goed werk in "zes stabiel" werk.

Op basis van de huidige behoeften van de sociale ontwikkeling, en om de impact van epidemische impact aan te pakken, is het noodzakelijk de prikkels en garanties van wetenschap en technologie-innovatie te vergroten.

  "Laat volheid" in wetenschappelijk onderzoek en onderzoek. Wetenschap en technologie-innovatie is onvoorspelbaar tegen wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek.

Om de ondersteuning van het beleid te vergroten, promoten actief technologie-innovatie en ondernemerschap. "Het recht om te spreken".

Om de ondersteuning van het MKB van het wetenschap en het technologietype door de kruising te vergroten, wordt de steun van kleine en middelgrote ondernemingen verhoogd en de bevordering van de kleine en middelgrote en de bevordering van wetenschap en technologie-innovatie. Om de stimuleringsbegeleiding van high-tech ondernemingen te vergroten, co?rdineert de middelen van alle partijen actief, de vermelding van de financiering, en biedt u meer brede vooruitzichten voor technologische innovatie.

  In de transformatie van wetenschappelijke en technologische prestaties.

De definitieve inspectiestandaard voor technologie-innovatie is of de resultaten kunnen worden getransformeerd in werkelijke producten en diensten. Om de inspanningen in de stimulans te vergroten om de wetenschappelijke en technologische innovatie te transformeren en meer praktische prestaties te bevorderen om in de markt te beleggen, stimuleren de snelheid van de economische en sociale consumptie. Het kan worden gecombineerd met de transformatie van massale levensstijl, consumptiefilosofie, enz., Het uitvoeren van gerichte technologische innovatie en pilootpromotie, waarbij de wetenschappelijke en technologische innovatie en de markt nauwgezet, het stimuleren van marktconsumptie-vitaliteit in de handel brengen. Moedig en bevorderen en bevorderen van socialisatie, marktgerichte technologieoverdrachtsorganen en bieden meer professionele diensten en zorgen voor de transformatie van wetenschappelijke en technologische innovatie effici?nter en ordelijker. In de teelt van wetenschappelijke en technologietalenten. Wetenschap en technologie-innovatie, talent is. Garanderen de vitaliteit van wetenschappelijke en technologie-innovatie, de sleutel tot de teelt van talenten. Om de kracht van de Technology Talent Service te vergroten, combineert u talenttraining en productiepraktijk, combineert u met de marktvraag, uitgraven en cultiveer wetenschappelijke en technologische talenten in de voorlijn om intellectuele ondersteuning te bieden voor een meer innovatieve praktijk. Het is noodzakelijk om zich te concentreren op de voorvoeding, dierziektenpreventie en -behandeling, en de ontwikkeling van wetenschappelijke en technologische talenten bevorderen om plattelandsontwikkeling te dienen, een groep geavanceerde technologische prestaties te versnellen die aan de werkelijke behoeften voldoen en het restauratie van sociale productie en versnellen levensorder.

Om wetenschappelijke en technologische bijstand uit te voeren, laat dan meer technologische talenten in slechte gebieden gestationeerd, verhogen de experimenten van de industrie en technologie innovatie en verbeteren hun industri?le armoedebestrijding. "De zee is horizontaal, het plein is de held."

"Momenteel blijft de wereldwijde economische binnenstadstading toenemen, in het licht van ernstiger risico-uitdagingen, hebben ons meer nodig om de ontwikkelingskansen te pakken, de economische en sociale ontwikkeling van hoge kwaliteit te bevorderen en een belangrijke steun te bieden voor de daadkracht Een goed-off-samenleving die we altijd hebben geloofd dat het Chinese volk van de held risico’s moet oplossen, reageert op uitdagingen en de kans grijpen. In de reis van de Chinese Dream van de Chinese Nation. (Editor: Li Feng, Yue hongbin).